Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцащи долни нoсачи ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скърцащи долни нoсачи ?!?

колеги, историята е следната:преди време имах ужасно скърцане от дясно ,смених горния носач с trw и вси4ко се оправи.След време се появи и от ляво смених пак горния носач но с делфи ,просто нямаха trw и скърцането изчезна ,след 10 месеца пак се появи и се оказа че делфито е разбито,смениха ми го гаранционно.Сега 5 месеца по късно отново скърца от ляво(като за горен носач)обаче в сервиза се оказа(сервиза е доверен, не форумен но шефа ми е роднина и съм сигорен че не ме играят)се оказва че двата долни носача са разбити ,а делфито и трв са ок.Въпроса ми е следния-възможни ли е здрав носач(делфи)да скърца или са долните???
    п.с предлагат ми долните носачи в сервиза с отстъпка 210 за брои трв-добра ли е офертата?
    Last edited by bi40; d.m.y г., 18:46.
    фен

скърцането ти е от долните разбити а трв за 210лв е мн добра оферта
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Скърцането почти на 100% идва от горните носачи, вероятноста да е от долните е почти минимална, но пък вероятноста шарнирите на долните да са ти разбити е много голяма, затова ако си взимаш си взимай качествени...

Колега прочети тук ще разбереш кои носачи да си купуваш и кои не...Изключително важно четиво е - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45961
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колеги развитието е следното:смених долните носачи с трв и скърцането си остана.Извода е следния:здрав горен носач делфи СКЪРЦА!!!
        фен

Comment

Добре дошъл в клуба 147/156 Или казано по друг начин "клуба на скърцащите Алфи" Това скрибуцане си е детска болест на тия иначе симпатични коли Аз лично НЕ познавам някой със 147/156, който да не се е оплакал от скърцане от предницата...

За да спре да скърца напръскай тампоните със силиконова грес или направо сложи едни полиуретанови тампони на горните носачи
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

НЕ бих казал, че цената от 210лв е "много добра оферта" Попитай в Лисан сервиз и Сашо може да ти даде по-добра цена от тази, защото аз смених и 4те носача и цената на бройка беше доста под тези 210лв
            Alfa Romeo 156 1,8TS

Comment

Честно казано , ме беше срам да я карам тази кола когато скърцаше
              Няма просто такова чудо... каруца да беше , нямаше да скърца толкова.

Аз взех радикални мерки и радикално ми се отрази на джоба - 4 носача TRW
              Ако почнат пак - полиуретан ли к'во ли... ще рециклирам и това е
              Аз такава кола не мога да карам.... докато скърца

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                Честно казано , ме беше срам да я карам тази кола когато скърцаше
                Няма просто такова чудо... каруца да беше , нямаше да скърца толкова.

Аз взех радикални мерки и радикално ми се отрази на джоба - 4 носача TRW
                Ако почнат пак - полиуретан ли к'во ли... ще рециклирам и това е
                Аз такава кола не мога да карам.... докато скърца
                Аз съм същия...Всякакви скърцащи и тропащи звуци ме докарват на ръба на нервната криза
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ще събирам пари за още едно трв,но сега чакам новите ми плазмени циферблати от xtuners и се охарчих малко
                  Last edited by bi40; d.m.y г., 16:31.
                  фен

Comment

Щом е здрав сменяй тампоните, ама колегите да кажат... че само на единия май не е много добре.

@digitalundgrd - Да... не е вариант и за мен
                    Аз пък като се изнервя като теб , почвам да карам хамалската ( така и така скърца всичко) и после и още ремонти ми се събират
                    Last edited by cyberhill; d.m.y г., 16:40.

Comment

Аз пък вече не скърцам, нови тампони горе, морска грес - и ... шшшшшт! Вече си слушам музиката тихичко в колата!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Аз пък вече не скърцам, нови тампони горе, морска грес - и ... шшшшшт! Вече си слушам музиката тихичко в колата!
                        Добре дошъл в клуба Да е жив и здрав Ферариста
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Takaa.156-та скърца единствено и само от тампони на горни носачи и стабилизираща щанга.Полиоретана лекува носачите а ладови тампони щангата.Хората са казали-не питаи старило- а питаи патило.Това е положението.Иначе колата си има една доста стабилна предница.И ако не са ментетата в БГ всичко ще и е супер на 156.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                            Takaa.156-та скърца единствено и само от тампони на горни носачи..................
                            И на долни колега, и на долни .....
                            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                              И на долни колега, и на долни .....
                              Мoжe колега.Казах -не питаи старило а патило.

Comment

Working...
                              X